VACATURE
Type
Gemeente
Zoek
ZOEKEN SLUITEN
logo llvastgoed

Sint-Kruis - kantoor - ref:32490
Toekomststraat 75

Een aantrekkelijke symbiose!
€ 399.000


SINT-KRUIS - GERENOVEERDE, hoekgelegen halfopen bebouwing met POLYVALENT GELIJKVLOERS (winkel/vrij beroep/kantoor), woongedeelte en 2 GARAGES. Tot. opp. 351m². Het veelomvattend gelijkvloers (130m²) is multifunctioneel. Het RUIM WOONGEDEELTE heeft alle hedendaags comfort (ingerichte keuken, 2 badkamers, 4 slaapkamers, terras,…). Geïsoleerd dak, CV op aardgas, dubbele beglazing, GOEDGEKEURDE ELEKTRICITEIT,… Super centrale ligging nabij tal van voorzieningen. Een aantrekkelijke symbiose tussen RUIMTE-MOGELIJKHEDEN-LOCATIE-FUNCTIONALITEIT. Dit wordt u aangeboden met een startprijs. EPC 192 kWh/m² (UC 2189753). Vg/Gvkr/Wg/Gmo/Gvv


Maak een afspraak

adres: Toekomststraat 75
gemeente: Sint-Kruis
postcode: 8310
KI: € 1119.00
renovatiejaar: 2017
bewoonbare opp: 280m²
aantal kamers: -1

stedenbouwkundige informatie via kantoor


map
print


opgepast: de beelden van streetview kunnen verouderd zijn
TE KOOP ?
Bekijk hier al onze panden in Brugge en omstreken.
aanbod
OP ZOEK ?
Niet gevonden wat je zocht?
Vul deze persoonlijke zoekfiche in en we houden u onmiddellijk op de hoogte
zoekfiche
GRATIS SCHATTING !
Uw woning verkopen in Brugge of omstreken?
u verkoopt

Sofie

Vanaf het eerste gesprek was ik overtuigd om voor Vastgoed Loontjens & Lagast te kiezen, voor de verkoop van mijn woning.

De communicatie was vriendelijk en professioneel van zowel alle teamleden. De foto’s waren van zeer goede kwaliteit (deze werden dan ook professioneel genomen), wat een goede basis is om te kunnen verkopen. De woning zelf werd dan ook snel verkocht wat als verkoper dan ook mooi meegenomen is. Met andere woorden het was een zeer aangename samenwerking. Bedankt!
Lees alle reviews of plaats er zelf eentje