Service is onze troef

Met de verkoop van vastgoed gaan emotionele en financiële overwegingen gepaard. Als expert in het vakgebied biedt Loontjens en Lagast je professioneel advies om de juiste keuzes voor jouw eigendom te maken. Wij halen het maximale uit je eigendom en bereiken de geschikte kandidaat-kopers dankzij doelgerichte publiciteit en een persoonlijke aanpak.

De beste prijs voor jouw vastgoed
Een doorgedreven marketingaanpak
Deskundige begeleiding van kandidaat-kopers
Een juridisch waterdicht verkoopdossier

Correcte vraagprijs, vlot verkocht

Een vlotte verkoop begint met een correcte vraagprijs. Wij maken een gratis schatting waarbij we rekening houden met de marktwaarde van jouw eigendom. Bij panden waarvoor we een groot aantal geïnteresseerden verwachten, raden we aan om een startprijs in te stellen.

Jouw pand in de spotlights

Jouw eigendom komt op de radar van ons uitgebreide bestand van kandidaat-kopers en we zorgen voor maximale visibiliteit via diverse marketingtools, zowel online als offline.

Elke kandidaat-koper wordt tijdens een persoonlijke rondleiding ingelicht over de troeven van het pand en kan 7 op 7 bij ons terecht voor extra info. Zo vindt jouw vastgoed in no time een nieuwe eigenaar!

Verkopen zonder zorgen

Dankzij onze grondige kennis van de wetgeving mag je uitgaan van een waterdicht verkoopsdossier met alle documenten die nodig zijn voor de notariële akte. We werken nauw samen met je notaris om de verkoop snel en zonder juridische zorgen af te ronden.

Slagen we er niet in om jouw pand te verkopen? Geen zorgen: geen verkoop = geen kosten.

"Wist je dat meer dan 90% van onze verkopen gerealiseerd worden binnen de 3 maanden?"

- Nele Lagast

© 2024 LOONTJENS en LAGAST bv - BTW BE0817799 971 - Algemene voorwaarden - Privacy - Website by KMOSites