Meer dan 20 jaar gedeelde passie voor vastgoed

Wij zijn Caroline Loontjens en Nele Lagast, twee vastgoedprofessionals die onze expertise bundelden onder het motto "Alone we can do so little, together we can reach for the stars". Beiden ruim twintig jaar actief in de sector, openden we halverwege ons carrièrepad een immokantoor in hartje Brugge. Daar bouwden we een trouw klantenbestand uit dankzij een voelbare passie voor het vak, die we intussen delen met een gedreven team.

 

Contacteer ons

Professioneel met een persoonlijke touch

Wie vastgoed verkoopt of aankoopt met Loontjens & Lagast rekent op een flinke dosis knowhow, zowel op juridisch en technisch vlak als wat een correcte prijsbepaling betreft. Je mag je verwachten aan een vlotte service, waarbij persoonlijk contact vooropstaat. Onze makelaars zijn recht voor de raap en steeds bereikbaar voor eerlijk advies.

 

Onze aanpak

Thuis in Brugge en omstreken

Gevestigd in een historisch pand aan de rand van het centrum leggen we ons toe op vastgoed in Brugge en omstreken. We specialiseren ons bewust in deze regio, die we door en door kennen en waar we ons meer dan waar ook thuis voelen. Zo garanderen we onze klanten dat we elk eigendom conform de marktwaarde benaderen.

 

Vraag jouw gratis schatting aan

© 2024 LOONTJENS en LAGAST bv - BTW BE0817799 971 - Algemene voorwaarden - Privacy - Website by KMOSites