VACATURE
Type
Gemeente
Zoek
ZOEKEN SLUITEN
logo llvastgoed
LOADING ZOOM


Waarom zou je werken met een vastgoedmakelaar


Steeds meer mensen wagen zich zelf aan de verkoop van hun woning. Eén van de logische verklaringen is de opkomst van social media, waardoor alle gebruikers een bepaald bereik hebben. Daarnaast is de verkoop van een huis best wel een spannende en leuke ervaring, die sommige mensen triggert om zelf aan de slag te gaan. Toch zien wij ons beroep als vastgoedmakelaar nog niet meteen van de radar verdwijnen, wel integendeel. Benieuwd naar onze visie over de meerwaarde van een vastgoedmakelaar? Lees dan zeker verder!

Verkopen met een human touch

“Tien jaar geleden startten Nele en ik ons eigen vastgoedkantoor. Gewapend met heel wat ervaring in tal van vastgoeddossiers en met een breed netwerk begonnen we aan de matchmaking van de geknipte woning met de juiste koper. Na tien jaar blijft dat nog steeds de essentie van onze job. Kan de vastgoedmakelaar vervangen worden door het internet? Ik geloof rotsvast dat social media en het internet in het algemeen ons extra ondersteunen in het bereik van potentiële kopers. Maar wat met de human touch die wij als vastgoedmakelaar te bieden hebben? Dat maakt toch nog steeds het verschil voor een vlotte verkoop aan een zo goed mogelijke prijs,” aldus Caroline Loontjens.


Een pleidooi voor de vastgoedmakelaar

Sterk onderhandelingsvermogen

“Zoals Caroline aangeeft, is de human touch een weinig zichtbare dan wel een onmisbare schakel in het verkoopsproces. Het echte werk begint namelijk pas wanneer de koper zijn bod uitbrengt. Wat als dit bod een pak onder de verwachtingen van de verkoper ligt? Op dat moment nemen wij als vastgoedmakelaar de rol van onderhandelaar op ons. Als externe partij gaan wij bemiddelen tussen koper en verkoper, op een aangename en rustige manier, net zolang tot er een compromis is waarin beide partijen zich kunnen vinden,” verduidelijkt Nele Lagast.


Uitgebreide dossierkennis

“Daarnaast wordt het verkoopdossier steeds uitgebreider, met een waaier aan officiële documenten, attesten en publicitaire verplichtingen. Hoewel zowat iedereen in staat is om een EPC aan te vragen, is het ene verkoopdossier toch het andere niet. Wat als je woning in overstromingsgevoelig gebied blijkt te liggen? Of als het tuinhuis niet vergund blijkt te zijn? Of er een voorkooprecht op je eigendom rust? Je ziet, er komt heel wat meer bij een verkoopsdossier kijken dan de aanvraag van een EPC en een elektriciteitskeuring. Als vastgoedmakelaar blijven wij continu up-to-date, putten we ervaring en kennis uit de meer dan tweeduizend voorgaande dossiers en garanderen we een correct en volledig dossier, wat onontbeerlijk is voor een geldige verkoop,” vult Caroline aan.


Groot netwerk en maximaal bereik

“Tenslotte halen wij met onze doorgedreven online en offline marketingaanpak niet alleen een maximaal bereik van potentiële kopers. Ook het persoonlijke contact valt niet te onderschatten: wij kennen de wensen van onze kandidaat-kopers en zullen proactief handelen als er zich een opportuniteit voordoet,” sluit Nele af.
Heb je interesse om jouw woning in Brugge of omstreken te verkopen met een vastgoedmakelaar? Neem dan zeker eens contact met ons op, wij leggen je graag uit wat wij voor jouw woning kunnen betekenen.


 

TE KOOP ?
Bekijk hier al onze panden in Brugge en omstreken.
aanbod
OP ZOEK ?
Niet gevonden wat je zocht?
Vul deze persoonlijke zoekfiche in en we houden u onmiddellijk op de hoogte
zoekfiche
GRATIS SCHATTING !
Uw woning verkopen in Brugge of omstreken?
u verkoopt

Bart Ketels

Er wordt tijd genomen en geluisterd naar de klant.

Van bij start tot einde een persoonlijke aanpak met aandacht en respect voor de noden en vragen van zowel koper als verkoper. Vanuit deze gesprekken lukt het hen schitterend om een perfecte match te vinden als koper met een huis. In 2 weken tijd een pand gekocht en verkocht, TOP!:-)
Lees alle reviews of plaats er zelf eentje