VACATURE
Type
Gemeente
Zoek
ZOEKEN SLUITEN
logo llvastgoed
LOADING ZOOM


Ik verkoop mijn huis: waar moet ik op letten als de fotograaf langskomt?


Wie op zoek gaat naar een huis, schuimt voortdurend vastgoedsites af en ziet honderden huizen passeren. Hoe kan je zorgen dat jouw woning opvalt tussen alle andere zoekertjes? Met goeie foto’s geraak je al een eind ver en daarom doen wij voor onze woningen te koop steeds een beroep op een professionele fotograaf. Hij zorgt voor de juiste invalshoek en professioneel beeldmateriaal, maar wat kan je zelf doen? Wij geven enkele tips om jouw huis voor te bereiden op het bezoek van de fotograaf!

1.  Licht, licht en nog eens licht!

 
De fotograaf komt steeds overdag langs, want met daglicht maak je de mooiste foto’s van je huis. Doe voor zijn komst alvast de rolluiken omhoog, trek de gordijnen open en steek ten slotte alle lichten aan. Hoe lichtrijker de ruimte, hoe aantrekkelijker de kamer wordt. 
 

2.  Maak het keukeneiland vrij.


Neem zoveel mogelijk spullen van het keukeneiland weg. Ze leiden de aandacht af van de ruimte en kunnen door surfende huizenjagers als storend ervaren worden. Heb je een design pepermolen of koffiezetapparaat? Kies één mooi stuk om te laten staan, want een secure selectie van knappe spullen kunnen het karakter van de ruimte net meer in de verf zetten.
 

3. Ruim de badkamer op.

 
Haal de handdoeken van het handdoekenrekje en steek alle producten in de kast zodat het lavabomeubel rust uitstraalt. Een cleane badkamer laat potentiële kopers meteen wegdromen van een zenmoment. Neem ook de badmat weg: een lege vloer zorgt voor een ruimere kamer.
 

4. Steek de open haard aan.

 
Het wemelende haardvuur zorgt voor extra sfeer in de woonkamer en dat zie je op de foto.
 

5. Neem persoonlijke spullen weg.

 
Alleen al om privacyredenen vind je het misschien leuker dat jouw familiefoto’s niet op het web te zien zijn. Daarnaast is het altijd een goed idee om foto’s van de muur of de kast te halen en je woning zo neutraal mogelijk te tonen. Op die manier kan je een zo breed mogelijke groep van potentiële kopers aanspreken.
 

6. .Geef de tuin een opfrisbeurt.

 
Niet alleen je huis, maar ook je tuin ligt er beter op en top bij. Rij het gras af, trek het onkruid uit en snoei eventueel de haag bij. Zo oogt het geheel extra verzorgd!
 

7. .Laat de ramen schitteren.

 
Blinkende ramen maken de woning vanbinnen en vanbuiten meteen een pak verzorgder en laten het licht nog mooier binnenvallen in de verschillende kamers.
 

Je ziet, met enkele kleine ingrepen kan je de foto’s van je huis meteen een stuk aantrekkelijker maken.
Jij hebt je werk gedaan, laat de fotograaf nu maar komen! 
 

 

TE KOOP ?
Bekijk hier al onze panden in Brugge en omstreken.
aanbod
OP ZOEK ?
Niet gevonden wat je zocht?
Vul deze persoonlijke zoekfiche in en we houden u onmiddellijk op de hoogte
zoekfiche
GRATIS SCHATTING !
Uw woning verkopen in Brugge of omstreken?
u verkoopt

Charlotte F.

We zijn enorm tevreden van hun kennis van zaken.

Wij hebben net, in nog geen week tijd, ons huis verkocht met Loontjens en Lagast! We zijn dan ook enorm tevreden van hun kennis van zaken. Het is een echte aanrader! Ze beantwoorden al je vragen en laten alles correct verlopen. Mochten we in de toekomst nog eens dezelfde beslissing nemen, we weten meteen wie we bellen!
Lees alle reviews of plaats er zelf eentje