VACATURE
Type
Gemeente
Zoek
ZOEKEN SLUITEN
logo llvastgoed
LOADING ZOOM


Testimonial: Mijn woning werd binnen de maand aan de vraagprijs verkocht


Toen de huurders van de woning in de Veeweide 61 in Sint-Michiels naar hun gloednieuwe eigen stekje verhuisden, besloot de verhuurder om de voormalige woning van haar ouders te verkopen. “ik heb altijd gezegd dat dit mijn laatste huurders zouden zijn. Met de nieuwe huurwetgeving en bijkomende verplichtingen in het vooruitzicht, zag ik het niet meer zitten om nog verder te investeren in de woning.” en zo geschiedde de samenwerking met Loontjens & Lagast vastgoed. Lees hier hoe de verkoop in de Veeweide 61 is verlopen!

Hoe bent u bij Loontjens & Lagast Vastgoed terechtgekomen?
 
“Ver heb ik niet moeten zoeken. Ik woon aan de overkant van het kantoor, en het viel mij op dat de woningen die door Loontjens & Lagast Vastgoed aangeboden worden, vaak snel verkocht worden. Je ziet dat ook in het straatbeeld: het duurt meestal geen maanden vooraleer er een verkocht-sticker aan het gevelbord hangt. Ze hadden ook al een paar woningen verkocht in de buurt van de Veeweide, dus mijn beslissing was snel gemaakt.”
 
En zo bent u eens binnengesprongen in het kantoor.
 
“Klopt, en ik had meteen een heel goeie indruk van het kantoor, zowel van Nele en Caroline als van de mensen die er werken. Ik had het gevoel dat er naar me geluisterd werd en dat ze mijn vragen en noden begrepen. Het klikte meteen!”
 
Wat verwachtte u op voorhand van de samenwerking?
 
“Ik had logischerwijze een bepaalde verkoopprijs in gedachten, en ik hoopte uiteraard dat Nele en Caroline er ook zo over zouden denken. Toen ze de woning kwamen schatten, bleken ze net dezelfde prijs voorop te stellen als het bedrag dat ik in mijn hoofd had. Dan was ik volledig overtuigd!”
 
Hoe is de verkoop verlopen?
 
“De woning heeft slechts een maand te koop gestaan, en werd verkocht aan de vraagprijs. De eerste bezoeken verliepen nochtans wat moeizaam: er was veel interesse, maar de kandidaat-kopers hapten niet toe. Caroline heeft niet getalmd en haar strategie na amper enkele dagen wat bijgestuurd, en met succes! Je voelt dat ze het verkopen duidelijk in de vingers heeft.”
 
Hoe zou u de service bij Loontjens & Lagast Vastgoed omschrijven?
 
“Ze nemen alle zorgen weg. Toen mijn huurders vertrokken, merkte ik een vochtige plek op in de muur. Ik panikeerde, maar Caroline heeft me meteen gerustgesteld en alles overgenomen. Zij heeft contact genomen met het verzekeringskantoor en is bij de buren gaan kijken of het vocht van daar kon komen. Ik hoefde mij op slag geen zorgen meer te maken. Daarnaast kon ik hen bij de minste vraag ook altijd bereiken.”
 
Mogen we besluiten dat u Loontjens & Lagast Vastgoed zou aanraden bij anderen? 
 
“Absoluut. Nele en Caroline hebben trouwens daarna ook nog de woning van mijn zoon verkocht. De notaris had een prijs vooropgesteld, maar Caroline had de indruk dat die hoeve goed in de markt zou liggen en heeft deze uiteindelijk aan een veel hogere prijs 
 
Dank je wel voor dit interview!


TE KOOP ?
Bekijk hier al onze panden in Brugge en omstreken.
aanbod
OP ZOEK ?
Niet gevonden wat je zocht?
Vul deze persoonlijke zoekfiche in en we houden u onmiddellijk op de hoogte
zoekfiche
GRATIS SCHATTING !
Uw woning verkopen in Brugge of omstreken?
u verkoopt

Brian Duyck

Toffe & professionele samenwerking

Vanaf het begin was er een toffe en professionele samenwerking met Caroline en Nele. Alles was tot in de puntjes geregeld en beide staan ze altijd klaar met advies en oplossingen. Loontjens en Lagast kan ik iedereen aanbevelen.
Lees alle reviews of plaats er zelf eentje