VACATURE
Type
Gemeente
Zoek
ZOEKEN SLUITEN
logo llvastgoed
LOADING ZOOM


TESTIMONIAL: Aangenaam verrast van totaalservice van Loontjens & Lagast


Ontdek hoe Inge aangenaam verrast was van de totaalservice van Loontjens & Lagast Vastgoed en lees het volledige verhaal hier.

Toen Stefaan overwoog om zijn woning in Brugge te verkopen, kwam hij bij ons op kantoor langs voor meer informatie. Hij kon zich meteen vinden in onze aanpak en besloot dan ook om met ons samen te werken eens de tijd rijp was om te verkopen. Toen het huis van de zus van zijn partner Inge na enkele maanden niet verkocht geraakte, besloot de familie om ook voor die verkoop bij ons aan te kloppen. Het resultaat? Twee succesvolle verkopen... én een aankoop! Inge trad op als contactpersoon voor de verschillende dossiers en geeft graag een woordje uitleg over de samenwerking met Loontjens & Lagast Vastgoed.
 

In een stroomversnelling


“Het is allemaal begonnen met mijn partner Stefaan, die van plan was om ooit zijn woning te verkopen en daarvoor al eens een schatting liet opmaken en informatie verzamelde bij Loontjens & Lagast Vastgoed. Hij was meteen gecharmeerd door de aanpak van Nele en Caroline, en was vastgeraden om bij hen aan te kloppen eens hij effectief zijn woning zou verkopen. Intussen verstreek de tijd, en kwam het huis van mijn zus te koop.  

Die verkoop is enorm vlot gegaan: zijn huis werd binnen de 3 dagen verkocht! Het huis werd op vrijdag te koop gesteld en de volgende maandag zijn er meteen twee mensen komen kijken. De woensdag hebben de geïnteresseerden meteen de compromis getekend! Intussen stond het huis van mijn zus al maanden te koop bij een andere makelaar, maar daar zat weinig beweging in. Toen we besloten om ook haar huis via Loontjens & Lagast te verkopen, geraakte alles in een stroomversnelling. Nele en Caroline slaagden erin om de woning binnen de maand te verkopen! Intussen was ook mama op huizenjacht en had ze haar oog laten vallen op een nieuwbouwappartement. Daar heeft ze uiteindelijk van afgezien en je raadt nooit waar ze dan wél haar droomappartement heeft gevonden (lacht).”
 

Geen pusherig gedoe


“Ik vind het vooral belangrijk dat de makelaar oprecht en betrokken is, en dat is bij Nele en Caroline echt wel het geval. Zo was mijn mama op slag verliefd op het appartement in Assebroek, maar zat de vraagprijs eigenlijk boven het voorziene budget. Nele heeft toen alles uitgebreid uitgelegd en gaf ons de ruimte wanneer nodig. We hebben nooit het gevoel gehad dat we gepusht werden en dat gaf ons het vertrouwen om toch over te gaan tot de aankoop van dat appartement. Nele heeft alles tot in detail bemiddeld tot een compromis waarin zowel de verkoper als wij zich perfect konden vinden.”
 

Niets was teveel gevraagd 


“Nele en Caroline hebben een heel persoonlijke aanpak. Als ik belde naar het kantoor, wisten ze  meteen waarover het ging. Dat geldt trouwens voor het volledige team: iedereen is op de hoogte van de dossiers. Bovendien was Nele altijd bereikbaar en heeft ze ons altijd heel professioneel bijgestaan, ook met juridisch advies. We konden rekenen op een totaalservice, niets was haar te veel. Je merkt ook echt dat Loontjens & Lagast gerund wordt door twee ondernemende vrouwen die van wanten weten. Ze vertrekken altijd vanuit hun warme persoonlijkheid en vrouwelijke finesse. Alles verloopt met veel respect en geduld. Om onze verkopen en aankoop te vieren, kregen we zelfs een fles champagne. Die hebben we afgelopen Kerstmis met veel smaak opgedronken (lacht).”
 

Stipt en correct


“Als ik in één zin zou moeten uitleggen waarom Loontjens & Lagast een aanrader is, is het omwille van hun correcte en stipte aanpak. Afspraken worden altijd nagekomen, de bezichtigingen waren zeer goed georganiseerd en ze nemen echt hun tijd om alle ruimtes uitgebreid te tonen aan kandidaat-kopers. Bovendien kennen ze hun job echt wel door en door. De waardebepalingen van de woningen die we verkochten, zaten er altijd knal op. We hoorden ook van onze notaris dat hun compromissen altijd  helemaal voorbereid en in orde zijn. Kortom, een aanrader!” 

Bedankt voor de toffe samenwerking en je medewerking aan dit interview, Inge!
 

 

TE KOOP ?
Bekijk hier al onze panden in Brugge en omstreken.
aanbod
OP ZOEK ?
Niet gevonden wat je zocht?
Vul deze persoonlijke zoekfiche in en we houden u onmiddellijk op de hoogte
zoekfiche
GRATIS SCHATTING !
Uw woning verkopen in Brugge of omstreken?
u verkoopt

Karel Van der Meeren

Passie voor het vak!

Zeer enthousiast en gedreven team, prima begeleiding. Hier voel je nog echt de passie voor het vak. Echt een aanrader.
Lees alle reviews of plaats er zelf eentje