Type
Gemeente
Zoek
ZOEKEN SLUITEN
LOADING ZOOM


06/02/2020

TAM-TAM: Vastgoed Loontjens & Lagast bestaat 10 jaar


Vastgoed Loontjens & Lagast, opgestart door Caroline Loontjens en Nele Lagast, mag 10 kaarsjes uitblazen.
Caroline en Nele leerden elkaar kennen en professioneel waarderen toen ze in een Brugs immokantoor ervaring opdeden


10 jaar na de start brandt de passie voor vastgoed als nooit tevoren. "Wij doen ons vak dan ook heel graag", klinkt het unisono uit de monden van Caroline Loontjens en Nele Lagast. "En de vele tevreden en trouwe klanten zijn voor ons een aanmoediging om gepassioneerd bezig te blijven."

Naast passie en tomeloze gedrevenheid zijn er nog meer pijlers die het succesverhaal van Loontjens & Lagast ondersteunen. "Er is ook onze kennis, knowhow enervating, zowel op juridisch als technisch viak, maar ook wat betreft het maken van correcte schattingen, waardoor we panden tegen haalbare prijzen in de markt kunnen zetten. Ook onze eerlijke communicatie met de klanten en onze bereikbaarheid — ook na de kantooruren — worden erg op prijs gesteld."
 
 

PERSOONLIJK CONTACT

 
"Heel belangrijk is en blijft ook het persoonlijke contact met de klanten. Wij zijn meer dan het gezicht op de publiciteitsborden, want we zijn ook heel actief betrokken in dit hele verhaal. Wij gaan altijd zelf bij de klanten langs. Zo gaat er geen enkel detail verloren, zijn we perfect op de hoogte van elk dossier en weet de klant van zijn kant op elk moment hoever het met de afhandeling van zijn dossier staat. We werken met een vast team en ook dat zorgt voor een goede band met de klant", vertellen Caroline en Nele.
 
"Precies omdat we dat persoonlijke contact zo belangrijk vinden, hebben we er van bij de start voor gekozen om ons exclusief toe te leggen op de verkoop van vastgoed in Brugge en omstreken. Kwaliteit primeert op de kwantiteit. Je kan hoe dan ook niet alles doen en door ons te specialiseren, kunnen we ook die persoonlijke touch garanderen", klinkt het. "We passen ons aan elke nieuwe marktsituatie aan. Zo zijn we bijvoorbeeld ook heel actief op social media", geven Caroline en Nele nog mee. (CGRA)

 

TE KOOP ?
Bekijk hier al onze panden in Brugge en omstreken.
aanbod
OP ZOEK ?
Niet gevonden wat je zocht?
Vul deze persoonlijke zoekfiche in en we houden u onmiddellijk op de hoogte
zoekfiche
GRATIS SCHATTING !
Uw woning verkopen in Brugge of omstreken?
u verkoopt

Koen Defruyt

Warmmenselijke betrokkenheid & integere dienstverlening

Een nieuw huis kopen en dan je oude huis verkopen: het zal voor iedereen wel spannend zijn. Dan moet je kunnen vertrouwen op mensen: op hun integriteit, betrokkenheid, professionaliteit … Loontjens & Lagast hebben wij op dat vlak ervaren als een heel degelijk immo-team met een superprofessionele aanpak, een warmmenselijke betrokkenheid, een integere dienstverlening ... Op alle vlakken heel goed dus. Het heeft geresulteerd in een correcte prijszetting voor ons oude huis en een verkoop binnen de 10 dagen, tot onze tevredenheid én die van onze kopers. Onze waardering daarvoor!


Lees alle reviews of plaats er zelf eentje