VACATURE
Type
Gemeente
Zoek
ZOEKEN SLUITEN
logo llvastgoed
LOADING ZOOM


in de media - TAM TAM : Vastgoed Loontjens & Lagast, al 10 jaar jouw betrouwbare vastgoedpartner


Vastgoed Loontjens & Lagast, tien jaar geleden opgestart door Caroline Loontjens en Nele Lagast, is ondertussen uitgegroeid tot een gevestigde waarde in de immobiliënsector.
Ze staan voor een persoonlijke en professionele aanpak.

Van bij de start hebben we er heel doelbewust voor gekozen om ons vooral toe te leggen op de verkoop van onroerend goed in de regio Brugge en omstreken. We hebben daarbij een ruim aanbod in onze portefeuille en dit in diverse prijsklassen om te voldoen aan de woondromen van iedere klant”, zegt Caroline. “Daaraan gekoppeld is er de doorgedreven service die we bieden. Dat vertaalt zich o.a. in de publiciteit, waarin we heel veel investeren. We staan garant voor een professionele en persoonlijke aanpak die begint bij een juiste prijszetting om op die manier een succesvolle verkoop te kunnen realiseren. We trekken ruim de tijd uit om de klanten te begeleiden in hun zoektocht naar hun droomwoonst”, vult Nele aan.

Ook de grote mate van flexibiliteit bepaalt mee hun succes. “We passen ons steeds aan de marktomstandigheden aan en daarom zijn we begin dit jaar gestart met ‘Top Deal’, een nieuwe transparante verkoopformule voor populaire panden. Tijdens een eenmalige koopdag brengen kandidaat-kopers een vast en bindend bod uit onder een gesloten omslag.

Zo’n Top Deal biedt de koper vele voordelen. Je hebt voldoende tijd om vooraf advies in te winnen bij de bank, notaris, ... Je krijgt inzage in het verkoopdossier: je weet wat je koopt! Je maakt evenveel kans als andere geïnteresseerden. Je biedt wat de woning voor jou waard is. Je bent aanwezig bij de bekendmaking van de biedingen en weet direct of jij het hoogste bod hebt gedaan.

Ook de verkoper doet er zijn voordeel mee, want hij bereikt een maximaal aantal kandidaat-kopers dankzij onze doelgerichte publiciteit en de woning moet maar één keer in orde gezet worden.” Info: Vastgoed Loontjens & Lagast, Komvest 1, 8000 Brugge, tel. 050 200 200, www.llvastgoed.be, info@llvastgoed.be.

TE KOOP ?
Bekijk hier al onze panden in Brugge en omstreken.
aanbod
OP ZOEK ?
Niet gevonden wat je zocht?
Vul deze persoonlijke zoekfiche in en we houden u onmiddellijk op de hoogte
zoekfiche
GRATIS SCHATTING !
Uw woning verkopen in Brugge of omstreken?
u verkoopt

Heidi Peene

In 2 weken tijd gekocht en verkocht!

Van bij start tot einde een persoonlijke aanpak met aandacht en respect voor de noden en vragen van zowel koper als verkoper. Vanuit deze gesprekken lukt het hen schitterend om een perfecte match te vinden als koper met een huis. In 2 weken tijd een pand gekocht en verkocht, TOP!:-)


Lees alle reviews of plaats er zelf eentje