VACATURE
Type
Gemeente
Zoek
ZOEKEN SLUITEN
logo llvastgoed
LOADING ZOOM


Een dagje Brugge: Caroline en Nele nemen je mee naar hun hotspots in Brugge!


Benieuwd wat de hotspots in Brugge van de echte locals zijn?

Door onze job als vastgoedmakelaar vertoeven wij heel vaak in de stad en ondersteunen we graag de lokale handelaars. Volg ons even mee naar enkele van onze favoriete adresjes en laat je inspireren voor een volgend dagje Brugge!

De prachtige binnentuin van Frederiek Van Pamel

 
Ga tijdens een volgend bezoekje aan Brugge eens binnen bij Frederiek Van Pamel. Niet alleen zullen de mooie bloemencreaties en originele decoratiestukken je vast en zeker kunnen bekoren, maar ook de prachtige binnentuin bij de winkel is meer dan een ommetje langs de Ezelstraat waard!

Info Frederiek Van Pamel:
Ezelstraat 13, 8000 Brugge
 
 

Gouts & Couleurs

 
Iets verderop, richting de Grote Markt, vind je Gouts & Couleurs, de interieurzaak van Ester De Vestele en Bob Waterschoot. Voor functionele objecten in een uitgepuurd design ben je bij Ester en Bob aan het goede adres. Bovendien realiseerde Ester de styling en inrichting van ons kantoor.

Info Gouts & Couleurs:
Ezelstraat 5, 8000 Brugge
 
 

Even pauzeren voor de lunch bij Achiel

 
Meestal eten wij snel een hap op kantoor, tussen twee afspraken door. Maar als we even tijd hebben, dan gaan we voor een salade bij Achiel op het Achiel Van Ackerplein. De favoriet van Nele is de salade met kip en Caroline kiest steevast voor de salade met gerookte zalm. Heerlijk!

Info Achiel:
Achiel van Ackerpein 2, 8000 Brugge

Een zoete zonde bij Lizzies Wafels

 
Een dagje Brugge is niet compleet zonder een tussenstop bij Lizzies Wafels. Geliefd bij de toeristen, maar ook wij smullen maar al te graag eens van hun extra large wafels en doen intussen graag een praatje met medewerkster Kelly Schollen, een tevreden klant van ons kantoor!
 
 
Info Lizzies Wafels:
Sint-Jakobsstraat 16, 8000 Brugge
 

Boetiek Ruth

 
Wat verderop in de Sint-Jakobsstraat kan je naar hartelust shoppen bij Ruth Niville van Boetiek Ruth. De winkel opende haar deuren in 2014 en biedt ook collecties van jonge designer labels aan, een visie die wij helemaal ondersteunen.
 
Info Boetiek Ruth:
Sint-Jakobsstraat 55, 8000 Brugge
 
 

In de boeken snuisteren in boekhandel Raaklijn

 
Vlakbij parking Biekorf in de Kuiperstraat vind je boekhandel Raaklijn. In deze authentieke boekenwinkel halen we niet alleen onze portie vakantielectuur, maar springen we ook geregeld binnen voor vakliteratuur over vastgoed, interieur, architectuur... De winkel bestaat al sinds 1961 en is op en top Brugs. 

Info Raaklijn:
Kuiperstraat 1, 8000 Brugge
 
 
 

Shopping time bij Lilola

 
Aan de andere kant van de Grote Markt vind je Lilola, één van onze favoriete boetieks in de Brugse binnenstad. We komen allebei graag verzorgd en modieus voor de dag. Bij Nele van Lilola vinden we keer op keer een gepaste outfit, zowel voor op kantoor als om op baan te vertoeven.

Info Lilola:
Langestraat 7, 8000 Brugge
 
 

Afsluiten bij de achterburen van Gare de Robe

 
Om de hoek van ons kantoor vind je Gare de Robe. Veel tijd om te shoppen hebben we niet, maar over de middag laten we ons wel eens verleiden door de magnifieke etalage en springen we snel even binnen bij Barbara!
 
Info Gare de Robe:
Leopold II Laan 47A, 8000 Brugge
 
 
 
Hebben we je kunnen inspireren?
We wensen je alvast een fijn dagje Brugge toe!

Ben je helemaal overtuigd van de Brugse binnenstad?

Bekijk dan maar eens ons aanbod in Brugge! 😊
 

 

TE KOOP ?
Bekijk hier al onze panden in Brugge en omstreken.
aanbod
OP ZOEK ?
Niet gevonden wat je zocht?
Vul deze persoonlijke zoekfiche in en we houden u onmiddellijk op de hoogte
zoekfiche
GRATIS SCHATTING !
Uw woning verkopen in Brugge of omstreken?
u verkoopt

Koen Defruyt

Warmmenselijke betrokkenheid & integere dienstverlening

Een nieuw huis kopen en dan je oude huis verkopen: het zal voor iedereen wel spannend zijn. Dan moet je kunnen vertrouwen op mensen: op hun integriteit, betrokkenheid, professionaliteit … Loontjens & Lagast hebben wij op dat vlak ervaren als een heel degelijk immo-team met een superprofessionele aanpak, een warmmenselijke betrokkenheid, een integere dienstverlening ... Op alle vlakken heel goed dus. Het heeft geresulteerd in een correcte prijszetting voor ons oude huis en een verkoop binnen de 10 dagen, tot onze tevredenheid én die van onze kopers. Onze waardering daarvoor!


Lees alle reviews of plaats er zelf eentje