VACATURE
Type
Gemeente
Zoek
ZOEKEN SLUITEN
logo llvastgoed
LOADING ZOOM


DE ZONDAG: Vastgoed Loontjens & Lagast ziet de verkoop van panden nog altijd boomen.


Een trend die niet langer toe te schrijven is aan een ‘corona’-inhaalbeweging, want die is al een tijdje achter de rug.
Zaakvoerders Caroline Loontjens en Nele Lagast halen een rist andere factoren aan die nu een rol spelen.


“Een van de redenen is dat de rentes laag zijn, waardoor het niet rendabel is geld op een spaarboekje te parkeren en mensen zeer gemotiveerd zijn om te kopen. Ook de beleggersmarkt is zeer actief en ziet vastgoed in deze tijden als de juiste investering”.
“Er is ook een verschuiving in de doelgroep. Veel mensen zijn vastbesloten om te verhuizen, want een garantie voor vakantie is er niet. Ze zijn op zoek naar een iets ruimere woning, liefst met een tuin én met een afzonderlijke bureelruimte, want met het afstandsleren en telewerken zitten heel veel kinderen en ouders thuis. Naar beschrijving van de woningen houden we daar rekening mee”, vertellen Caroline Loontjens en Nele Lagast.
“Belangrijk is ook een correcte, marktconforme waardebepaling en een volledige dossiersamenstelling met alle vereiste attesten, zodat de kopers over alle elementen beschikken om snel een beslissing te nemen. Op die manier slagen we erin een pand binnen de 2 à 3 maanden te verkopen”.

 

SERVICE EN PERSOONLIJKE AANPAK

 

“We zijn al sinds 2009 actief op de immobiliënmarkt waarbij we met onze service en persoonlijke aanpak een trouw klantenbestand hebben opgebouwd. We kunnen ook een uitgebreid netwerk aanspreken, en dat alles stelt ons in staat om zowel kopers als verkopers op de juiste manier bij te staan.”
“Ook nog meegeven dat plaatsbezoeken in alle veiligheid verlopen. We vragen de mensen altijd of ze geen symptomen vertonen en ter plaatse zorgen we ervoor dat alles coronaproof verloopt. Een plaatsbezoek organiseren, vraagt meer voorbereiding en is tijdsintensiever geworden, maar blijft perfect mogelijk”, luidt het.

 

TE KOOP ?
Bekijk hier al onze panden in Brugge en omstreken.
aanbod
OP ZOEK ?
Niet gevonden wat je zocht?
Vul deze persoonlijke zoekfiche in en we houden u onmiddellijk op de hoogte
zoekfiche
GRATIS SCHATTING !
Uw woning verkopen in Brugge of omstreken?
u verkoopt

Heidi Peene

In 2 weken tijd gekocht en verkocht!

Van bij start tot einde een persoonlijke aanpak met aandacht en respect voor de noden en vragen van zowel koper als verkoper. Vanuit deze gesprekken lukt het hen schitterend om een perfecte match te vinden als koper met een huis. In 2 weken tijd een pand gekocht en verkocht, TOP!:-)
Lees alle reviews of plaats er zelf eentje