VACATURE
Type
Gemeente
Zoek
ZOEKEN SLUITEN
logo llvastgoed
VACATURE: GEÏNTERESSEERD IN EEN LEUKE, BOEIENDE JOB?

schatting, waardebepaling, bemiddeling, advies bij de verkoop van een woning te Brugge en omstreken


SCHATTING


De start van een geslaagd verkoopproces begint ongetwijfeld met een correcte prijsbepaling . Aan de hand van een plaatsbezoek wordt een deskundige schatting opgemaakt en de maximale verkoopwaarde samen met u bepaald.

 

BEMIDDELING


Een van de belangrijkste stappen bij een tekoopstelling is de keuze van een vertrouwensvolle makelaar. Door onze jarenlange ervaring bieden wij de nodige expertise voor een professionele bemiddeling en staan wij u met raad en daad bij zodat uw eigendom zonder zorgen wordt verkocht. 

 

ZOEKOPDRACHTEN


Bent u moe dagelijks alle websites af te schuimen en zou u graag onmiddellijk op de hoogte gebracht worden van te koop gestelde panden? Vastgoed Loontjens & Lagast zorgt ervoor dat u via mail de voor u geselecteerde panden toegestuurd krijgt. Een telefoontje of een inschrijving op onze website volstaat om tijdens uw zoektocht heel wat tijd te besparen en toch de geschikte woonst te vinden. 

 

ADVIES 


Zowel bij het aankopen als verkopen van een onroerend goed komen talrijke vragen naar boven. 

Als consument kunt u bij ons terecht met om het even welke vraag.  Het team van Vastgoed Loontjens & Lagast zijn ervaren raadgevers die u ongetwijfeld kunnen bijstaan in de realisatie van een succesvolle vastgoedtransactie.

TE KOOP ?
Bekijk hier al onze panden in Brugge en omstreken.
aanbod
OP ZOEK ?
Niet gevonden wat je zocht?
Vul deze persoonlijke zoekfiche in en we houden u onmiddellijk op de hoogte
zoekfiche
GRATIS SCHATTING !
Uw woning verkopen in Brugge of omstreken?
u verkoopt

Philippe Aernout

Geen enkele zorg, geen gedoe, alles werd netjes en snel voor ons geregeld.

Superervaring gehad met dit vastgoedkantoor. Naast de verkoop van onze woning in een 'moeilijke' periode van het jaar nadat het één (!) week te koop stond, is de voorbereiding en afloop superprofessioneel en efficiënt verlopen. Geen enkele zorg, geen gedoe, alles werd netjes en snel voor ons geregeld. Een absolute aanrader!


Lees alle reviews of plaats er zelf eentje