Jouw vastgoedpartner in Brugge en omstreken

Op zoek naar jouw droompand?

UitgelichtNieuwste aanbod

Wat zeggenOnze klanten

Vanessa Haerynck

Je merkt als klant dat elke schakel in dit team aanvullend werkt.

Je eigen stekje verkopen het is een rollercoaster. Even overwogen om alles zelf te doen, maar toen sprak ik deze dames volledig vrijblijvend aan en was ik volledig overtuigd. De campagne en aanpak die dit competent team me voorstelde kon ik zelf nooit uitvoeren! Van stap 1 een vrijblijvende schatting tot het tekenen van de compromis toppie ! Je merkt als klant dat elke schakel in dit team aanvullend werkt en zo deel je toch een beetje je rollercoaster ! Keep up the good work!

Charlotte F.

We zijn enorm tevreden van hun kennis van zaken.

Wij hebben net, in nog geen week tijd, ons huis verkocht met Loontjens en Lagast! We zijn dan ook enorm tevreden van hun kennis van zaken. Het is een echte aanrader! Ze beantwoorden al je vragen en laten alles correct verlopen. Mochten we in de toekomst nog eens dezelfde beslissing nemen, we weten meteen wie we bellen!

Martine Maeyaert

Ik vind dit een TOP immo-kantoor.

Reeds 2 huizen verkocht i.s.m. Loontjens en Lagast en telkens binnen de week aan de (haalbare) vraagprijs. Dat getuigt toch van een professioneel team met veel ervaring in deze sector.Ik vind dit een TOP immo-kantoor.

Stephan Bosschaerts

De afspraken zijn allemaal ingelost.

Duidelijke afspraken vanaf het begin. De afspraken zijn allemaal ingelost. Professionele afhandeling. Toch een beetje vertrouwen terug in de immo sector. Bij velen loopt de vriendelijk over, tot je de opdracht geeft om te verkopen!!! Dit was hier zeker niet van toepassing. Bedankt voor de vlotte samenwerking en zeker tot later.

Stan Espeel

Ze voelen hun klanten heel goed aan en zoeken voor beide partijen de beste overeenkomst.

Zowel bij aankoop van ons nieuwe huis als de verkoop van ons vorige huis gebruik gemaakt van de kennis en professionele aanpak van dit team. Ze voelen hun klanten heel goed aan en zoeken voor beide partijen de beste overeenkomst. Voor iedereen een aanrader! Bedankt.

Lees alle reviews of plaats er zelf eentje
Volg ons op Instagram
© 2024 LOONTJENS en LAGAST bv - BTW BE0817799 971 - Algemene voorwaarden - Privacy - Website by KMOSites