Jouw vastgoedpartner in Brugge en omstreken

Op zoek naar jouw droompand?

UitgelichtNieuwste aanbod

Wat zeggenOnze klanten

Sam Verschueren

2 x 6 dagen !!

2 x 6 dagen. We verkochten reeds 2 keer ons geliefde huisje via jullie en in beide gevallen werd ons huis verkocht in 6 dagen. Dit is het resultaat van toewijding, inzet en een topservice zowel voor de koper als de verkoper. BEDANKT!

Hilde Simoens

Hebben we weer een pandje te koop zullen we aan jullie denken.

Nogmaals dank u wel voor de verkoop van ons huis. Het contact tijdens de verkoop was heel goed en altijd even vriendelijk en heel professioneel. Ook de foto's van het huis waren subliem,ook heel professioneel. Naar de toekomst toe zullen we zeker reclame maken,en hebben we weer een pandje te koop zullen we zeker aan jullie denken.

Sofie

Vanaf het eerste gesprek was ik overtuigd om voor Vastgoed Loontjens & Lagast te kiezen, voor de verkoop van mijn woning.

De communicatie was vriendelijk en professioneel van zowel alle teamleden. De foto's waren van zeer goede kwaliteit (deze werden dan ook professioneel genomen), wat een goede basis is om te kunnen verkopen. De woning zelf werd dan ook snel verkocht wat als verkoper dan ook mooi meegenomen is. Met andere woorden het was een zeer aangename samenwerking. Bedankt!

Heidi Peene

In 2 weken tijd gekocht en verkocht!

Van bij start tot einde een persoonlijke aanpak met aandacht en respect voor de noden en vragen van zowel koper als verkoper. Vanuit deze gesprekken lukt het hen schitterend om een perfecte match te vinden als koper met een huis. In 2 weken tijd een pand gekocht en verkocht, TOP!:-)

Brian Duyck

Toffe & professionele samenwerking

Vanaf het begin was er een toffe en professionele samenwerking met Caroline en Nele. Alles was tot in de puntjes geregeld en beide staan ze altijd klaar met advies en oplossingen. Loontjens en Lagast kan ik iedereen aanbevelen.

Lees alle reviews of plaats er zelf eentje
Volg ons op Instagram
© 2024 LOONTJENS en LAGAST bv - BTW BE0817799 971 - Algemene voorwaarden - Privacy - Website by KMOSites