Jouw vastgoedpartner in Brugge en omstreken

Op zoek naar jouw droompand?

UitgelichtNieuwste aanbod

Wat zeggenOnze klanten

Karel Van der Meeren

Passie voor het vak!

Zeer enthousiast en gedreven team, prima begeleiding. Hier voel je nog echt de passie voor het vak. Echt een aanrader.

Hilde Simoens

Hebben we weer een pandje te koop zullen we aan jullie denken.

Nogmaals dank u wel voor de verkoop van ons huis. Het contact tijdens de verkoop was heel goed en altijd even vriendelijk en heel professioneel. Ook de foto's van het huis waren subliem,ook heel professioneel. Naar de toekomst toe zullen we zeker reclame maken,en hebben we weer een pandje te koop zullen we zeker aan jullie denken.

Sam Verschueren

2 x 6 dagen !!

2 x 6 dagen. We verkochten reeds 2 keer ons geliefde huisje via jullie en in beide gevallen werd ons huis verkocht in 6 dagen. Dit is het resultaat van toewijding, inzet en een topservice zowel voor de koper als de verkoper. BEDANKT!

Martine Maeyaert

Ik vind dit een TOP immo-kantoor.

Reeds 2 huizen verkocht i.s.m. Loontjens en Lagast en telkens binnen de week aan de (haalbare) vraagprijs. Dat getuigt toch van een professioneel team met veel ervaring in deze sector.Ik vind dit een TOP immo-kantoor.

Steve Deprez

We hebben net onze woning verkocht met Loontjens en Lagast. Een aanrader.

Voordat we de beslissing hadden genomen om met LL in zee te gaan hadden we 3 makelaars laten komen om elk een onafhankelijke schatting te maken en hun manier van werken te weten te komen. Loontjes en Lagast kwam er met kop en schouders bovenuit. Een correcte schatting en een correcte schattingsprijs. Woning na 1 kijkdag verkocht voor de vraagprijs. De woning werd zeer professioneel voorgesteld door prachtige maar correcte foto's. De begeleiding in het dossier is super. Advies voor toekomstige verkopers van een woning => hou je aan de voorgestelde realistische schattingsprijs. Tot slot, indien ik opnieuw zou verkopen, dan deed ik dit zeker op nieuw met Loontjes en Lagast !!

Lees alle reviews of plaats er zelf eentje
Volg ons op Instagram
© 2024 LOONTJENS en LAGAST bv - BTW BE0817799 971 - Algemene voorwaarden - Privacy - Website by KMOSites